Cafe Racer op Maat

Wil je een café racer op maat laten maken? Café Racer Amsterdam is dé plek voor iedere café racer liefhebber om een prachtige en unieke custom motorfiets te laten bouwen. Wij hebben alles in huis om jouw passie voor custom café racers te verwezenlijken en bouwen elke motorfiets om tot een one of a kind custom bike. Heb je altijd de droom gehad om een eigen caféracer op maat te laten maken ? Wanneer jouw motorfiets onze werkplaats uitrolt ben je ervan verzekerd dat je de eigenaar bent van een unieke caféracer; een custom motorfiets waarvan er geen tweede rondrijdt.

Cafe racer op maat

Als je een café racer op maat wilt laten maken plannen we allereerst een oriënterend gesprek in met onze motordesigner. Onze ervaren designer kan je adviseren over de mogelijkheden om jouw café racer op maat te laten bouwen en beantwoordt alle vragen over motordesign en café racer styling. Op basis van dit gesprek maakt onze motordesigner in samenspraak met jou een drietal ontwerpen voor jouw motorfiets.

Deze motorshop maakt gebruik van de volgende services om een custom motor te bouwen:

Caféracer designing Caféracer styling

Onze ervaren motorfietsmonteurs- en designers denken graag met je mee als het gaat om het ontwerpen en bouwen van een stijlvolle, moderne caféracer. Heb je vragen of wil je meer informatie over een op maat gemaakte café racer? Neem contact op met onze klantenservice.