Cafe Racer Styling

Als echte caféracer liefhebber ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw motorfiets een nog mooier uiterlijk mee te geven. Café racer styling vindt plaats in onze full service motor werkplaats. Wij hebben alles in huis om de styling van jouw café racer naar een hoger niveau te tillen, van kleine verbeteringen/aanpassingen tot een volledige make-over. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Retro cafe racer styling

De definitie van een café racer is niet eenduidig. Wanneer je term ‘café racer’ in een Engels woordenboek opzoekt, wordt als betekenis gegeven:

  • Roadracer;
  • Street bike designed like a roadracer. 

Het ervaren motordesignteam van de Motorzaak – Café Racer Amsterdam doet de styling van jouw motorfiets om te komen tot een unieke caféracer. Onze motordesigner ontwerpt allereerst een nieuw motordesign. Als opdrachtgever krijg je van ons drie ontwerpen mee om een eerste indruk te krijgen van hoe jouw motorfiets er uiteindelijk uit kan komen te zien. Ook wanneer je al een retro caféracer hebt, en deze wilt voorzien van een upgrade, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij de styling van café racers maken we gebruik van de volgende services en technieken:

Caféracer designing Caféracer styling

Maak nu een afspraak met onze motordesigner! Neem hiervoor contact op met de klantenservice.