Caferacer Bouwen

[ux_image id=”832″]

Een café racer bouwen kun je hier door professionals in het vak laten uitvoeren door Engine Art (AKA DMZ Customs) gevestigd in De Motorzaak te Amsterdam! Café Racer Amsterdam geeft een unieke eigen twist aan jouw motorfiets voor een trendy en stijlvol motordesign. Café Racer Amsterdam is gespecialiseerd in meerdere services en custom technieken die kunnen worden gebruikt om jouw motorfiets te customizen en om te bouwen tot een tijdloze café racer.

Café racer bouwen

Een caféracer laten ontwerpen en ontwikkelen doe je bij DMZ Custom Motoren in Amsterdam. Onze motorshop is het juiste adres om jouw café racer een speciaal motordesign te laten aanmeten, waardoor jij de kans hebt om een unieke, ‘one of a kind’ café racer te rijden.

Wij bieden de volgende motor services en technieken aan:

Café racer designing Café racer styling

Café racer laten bouwen

Een nieuwe caféracer laten bouwen kan een dure aangelegenheid zijn, aangezien de beschikbare onderdelen van oorspronkelijke café racers zeldzaam en daardoor duur zijn. De Motorzaak – Custom Motoren biedt een goedkoop alternatief! Wij bouwen nieuwe motoren om naar moderne café racers, waardoor iedere motorrijder zichzelf kan blijven onderscheiden in de trend van de jaren ’50 en ’60 (maar wel de voordelen behoudt die moderne motorfietsen hebben boven oude modellen). De café racer is in het bijzonder een manier om jezelf te onderscheiden van de rest. DMZ Custom Motoren denkt graag met je mee als het gaat om het ontwerpen van nieuwe en stijlvolle café racers. Heb je vragen of wil je meer informatie over een op maat gemaakte caféracer? Neem contact op met onze klantenservice op telefoonnummer: 020 737 08 34 en vraag om een afspraak met onze motordesigner. Deze kan je alles vertellen over de mogelijkheden om jouw motorfiets te laten ombouwen tot een karakteristieke café racer.